Škola plivanja Go.Swim Vam nudi treninge plivanja za decu i odrasle na bazenima u sklopu Sportskog centra Tašmajdan. Isključivo obavljamo 1 na 1 časove plivanja jer smo kroz dugogodišnju praksu shvatili da ovakav pristup daje čak 2 do 3 puta bolje rezultate u odnosu na grupne škole plivanja.

U okviru Škole plivanja Vas ili Vaše dete ćemo osloboditi straha od vode ukoliko on postoji. Posle završenog trenažnog procesa klijenti su adekvatno obučeni za samostalan i bezbedan boravak u vodi.

Časove držimo i deci i odraslima, plivačima, neplivačima ili poluplivačima. Na osnovu upoznavanja klijenta i njegovih sposobnosti sastavljamo individualan plan i program koji ima za cilj da Vas ili Vaše dete u što kraćem roku osposobi za samostalan boravak u vodi.

Naše časove pohadnaju i već formirani plivači ili poluplivači, koji žele da usavrše svoje vladanje u vodi, ili da do savršenstva dovedu neku od plivačkih disciplina.

bazen-tasmajdan-2020-05-25.jpg

Uslovi na bazenima tašmajdan

Sportski centar Tašmajdan sagradjen je 1958. Godine. U sklopu centra nalazi se kompleks otvorenih i zatvorenih bazena na kojima vršimo individualne treninge škole plivanja. Za potrebe bazena obezbedjena je maksimalno čista voda. Bazeni su opremljeni podvodnim svetlom, a u okviru objekta je nalazi ambulanta Republičkog zavoda za sport sa specijalističkim službama.

U sklopu rekreativnog centra takodje se nalaze i teretana, kardio soba, četiri saune, parno kupatilo i sobe za masažu.

Dimenzije bazena:

Otvoreni bazen:
– Dimenzije: 50x22m
– Dubina: 2m
– Temperatura vode: 25 stepeni celziusa  

Zatvoreni bazen:
– Dimenzije: 50x20m
– Dubina: 2.2 – 5.4m
– Temperatura vode: 25 stepeni celziusa  

Koji je princip rada škole plivanja

Škola plivanja zasniva se na nekoliko koraka:

 1. Prvi korak podrazumeva upoznavanje sa klijentom. Iz tog uvodnog razgovora dobijamo osnovne informacije o klijentu kao što su:
  – Uzrast i zdravstveno stanje
  – Kakav klijent ima odnos prema vodi
  – Postoji li strah od iste i kakva su dosadašnaj iskustva sa vodom
  – Kojoj plivačkoj grupi klijent pripada (neplivač, poluplivač ili plivač)
 1. Naredni korak zasniva se na postavljanju ciljeva koje treba da dosegnemo.
  Nekada je cilj da klijenta oslobodimo straha, a nekada da usavršimo neku od plivačkih tehnika. 
 1. Sledeći korak podrazumeva zakazivanje probnog časa. Tu imate potpunu slobodu da odaberete termin koji Vama odgovara i bazen na kome će se čas održati.
 1. Sada na red dolazi održavanje probnog časa. Na osnovu podataka koje sakupimo posle ovog časa, procenjujemo Vaš nivo znanja i sposobnosti.
  Na osnovu podataka koje smo sakupili na probnom času kreiramo detaljan plan i program kojeg ćemo se pridržavati u nastavku obuke.
 1. Peti korak je posvećen i istrajan rad. Zajedno sa Vama prolazimo kroz prethodno kreirani program, i na osnovu Vašeg napredka, ukoliko je to potrebno, vršimo korekcije programa.
  Trenažni proces traje sve dok se ne ispune svi prethodno zadati ciljevi.
dynamic-fit-swimmer-performing-butterfly-stroke-professional-swimming-dolphin-style-cristal-water-swimming-pool-31878233

Koja je starosna granica?

Škola plivanja Go.Swim nema gornju starosnu granicu. U školu mogu da se upišu svi koji žele da se oslobode straha od vode i da nauče ili da usavrše neku od tehnika plivanja.

Starosna granica za decu je od 3 do 12 godina, svi preko 12 godina se smatraju odraslima.

Ko su treneri koji će učiti Vašu decu plivanju?

Decu plivanju uči sam osnivač škole Miloš Srdić, master profesor fizičkog vaspitanja i sporta.

Plivanje mu je strast i predmet interesovanja od najranijih dana. Iskustvo iz plivačke karijere prožeto znanjem sa studija trudi se da svakodnevno prenosi na nove plivače.

Poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa decom predškolskog i školskog uzrasta. Tokom karijere bio je trener Saveza za predškolski sport, brojnih školica sportova i plivačkih klubova.

Pored individualnog rada, trenutno je član i nekoliko plivačkih klubova kao trener plivanja.

Ukoliko želite da upišete sebe ili Vaše dete u školu plivanja slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vama ili Vašem detetu pomogli da stegne neophodno znanje za snalaženje u vodi.

Kako da se prijavite u školu plivanja

Najbolji i najbezbedniji način da naučite da plivate je kada Vam u tome pomaže sertifikovani instruktor koji će Vam odmah ukazati na sve što radite pogrešno, i pokazati Vam kako da to ispravite.

Ono što se pokazalo najučikovitije su individualni časovi plivanja na kojima 1 na 1 sa trenerom učite kako da usavršite svoju tehniku plivanja.

Ovakav vid obuke se pokazao mnogo puta učinkovitiji u odnosu na grupne časove, pojedinici koji pohađaju individualne časove napreduju čak 2-3 puta brže u odnosu na pojedince koji se obučavaju u grupnim treninzima.

Ukoliko želite da se prijavite na individualne treninge plivanja gde će pažnja trenera biti usmerena samo na Vas, kliknite na dugme prijavi se kako biste započeli svoj put ka bezbednom i samouverenom plivanju.