Go.Swim je prva individualna škola plivanja u Beogradu. Naš fokus je na individualnom pristupu klijentu, odnosno usko smo specijalizovani za rad 1 na 1. Glavna prednost ovog načina rada je potpuna prilagođenost klijentu, njegovim sposobnostima i trenutnom znanju. Tokom dugogodišnjeg iskustva razvili smo poseban program po kome ćete lako, brzo i bezbedno naučiti da plivate.

Bez obzira na vaše godine, sposobnosti ili trenutno znanje spremni smo da Vam pomognemo da Vam plivanje postane lako.

Treninge drži Miloš Srdić, diplomirani master profesor fizičkog vaspitanja i sporta, licencirani trener i dugogodišnji član nekoliko plivačkih klubova.

Lokacije na kojima održavamo treninge možete pogledati ovde.

Takođe, o cenovniku se možete informisati na sledećoj stranici – cenovnik.

Plivanje je odličan izbor za fizičku aktivnost bez obzira na uzrast, pol ili Vaše trenutne sposobnosti. Poznato je da plivanje pruža brojne koristi za telo i psihu. Aktivira celokupnu muskulaturu, troši kalorije, reguliše krvni pritisak, opušta telo i utiče na bolji san. Ovo su samo neki od razloga zašto bi trebali da počnete sa plivanjem.

Međutim, često postoje određeni faktori koji Vas mogu sprečiti da se upustite u ovaj vid fizičke aktivnosti. Strah od duboke vode, negativno iskustvo sa istom, nedostatak kondicije, nedovoljno dobra tehnika itd.

Baš iz tog razloga rešili smo da osnujemo prvu individualnu školu plivanja u Beogradu. Naš cilj je da se prilagodimo svakom pojedincu, njegovim sposobnostima, uzrastu i karakteru kako bi na što lakši, brži i bezbolniji način stigli do rezultata.

Bez obzira na prethodna iskustva, nivo znanja i godine spremni smo da Vam se potpuno posvetimo u pravljenju prvih zaveslaja. Takođe, ukoliko već plivate određenim stilovima ali želite da ih unapredite stojimo Vam na raspolaganju.

Dugogodišnje iskustvo u radu kao i brojni zadovoljni klijenti stoje iza nas. Vaše je samo da načinite prvi korak i zakažete probni čas. Nakon toga, posvećenim radom i planom prilagođenim samo za Vas krećemo ka ciljevima koje smo zajedno definisali.

Pozovite nas i zakažite Vaš prvi čas.

Čekamo Vas!

064/50-15-292

website7

Kako da se prijavite u školu plivanja

Najbolji i najbezbedniji način da naučite da plivate je kada Vam u tome pomaže sertifikovani instruktor koji će Vam odmah ukazati na sve što radite pogrešno, i pokazati Vam kako da to ispravite.

Ono što se pokazalo najučikovitije su individualni časovi plivanja na kojima 1 na 1 sa trenerom učite kako da usavršite svoju tehniku plivanja.

Ovakav vid obuke se pokazao mnogo puta učinkovitiji u odnosu na grupne časove, pojedinici koji pohađaju individualne časove napreduju čak 2-3 puta brže u odnosu na pojedince koji se obučavaju u grupnim treninzima.

Ukoliko želite da se prijavite na individualne treninge plivanja gde će pažnja trenera biti usmerena samo na Vas, kliknite na dugme prijavi se kako biste započeli svoj put ka bezbednom i samouverenom plivanju.