Lokacije

bazen-kosutnjak-zavod-za-sport-i-medicinu-sporta-10

Plivanje je po svim standardima najkorisniji sport za unapredjenje zdravlja, očuvanje, odnosno sticanje kondicije i psiho-fizičkog razvoja.

Škola plivanja Go.Swim pruža svojim polaznicima (deci i odraslima) individualistički pristup, odnosno treninge 1 na 1 na različitim lokacijama u Beogradu, kako na javnim, tako i na privatnim bazenima.

Vršimo obuku neplivača i oslobadjamo Vas straha od vode. Takodje ukoliko ste poluplivač ili plivač, i želite da usavršite svoje već postojeće tehnike plivanja, imamo programe za sve 4 tehnike.

Kako plivanje utiče na Vaše zdravlje?

Plivanje je jedna od najčešće preporučenih vežbi jer angažuje sve mišiće u telu. Redovno odlaženje na bazen pomaže Vam da ostanete u formi i blagotvorno utiče na Vaše zdravlje. Upravo zato preporučujemo rekreativno plivanje u cilju unapredjenja svih prethodno pomenutih aspekata zdravlja.

Otpor u vodi je čak do 12 puta veći od otpora vazduha, samim tim plivanje od Vas zahteva da se više trudite. U vodi, Vaše telo je lakše i ne morate da nosite svoju celokupnu kilažu. Usled toga, plivanje ne opterećuje Vaš koštano-zglobni sistem. Takodje blagotvorno utiče na cirkulaciju i povećava kapacitet pluća.

bazen-tasmajdan-2020-05-25.jpg

Koji je princip rada škole plivanja

Škola plivanja zasniva se na nekoliko koraka:

1. Prvi korak podrazumeva upoznavanje sa klijentom. Iz tog uvodnog razgovora dobijamo osnovne informacije o Vama kao što su:

  • Uzrast i zdravstveno stanje
  • Kakav odnos imate prema vodi
  • Postoji li strah od iste i kakva su Vam dosadašnaj iskustva sa vodom
  • Kojoj plivačkoj grupi pripadate (neplivač, poluplivač ili plivač)
  • Obuka neplivača zasniva se na tome da polaznika oslobodimo straha od vode i osposobimo ga za bezbedno snalaženje u vodi.

2. Naredni korak zansiva se na postavljanju ciljeva koje treba da dosegnemo. Nekada je cilj da Vas oslobodimo straha, a nekada da usavršite neku od plivačkih tehnika. 

3. Sledeći korak podrazumeva zakazivanje probnog časa. Tu imate potpunu slobodu da odaberete termin koji Vama odgovara i bazen na kome će se čas održati. (Termini zavise od odabranog bazena)

4. Sada na red dolazi održavanje probnog časa. Na osnovu podataka koje sakupimo posle ovog časa, procenjujemo Vaš nivo znanja i sposobnosti. Na osnovu podataka koje smo sakupili na probnom času kreiramo detaljan plan i program kojeg ćemo se pridržavati u nastavku obuke.

5. Peti korak je posvećen i istrajan rad. Zajedno sa Vama prolazimo kroz prethodno kreirani program, i na osnovu Vašeg napredka, ukoliko je to potrebno, vršimo korekcije programa. Trenažni proces traje sve dok se ne ispune svi prethodno zadati ciljevi.

Kraul plivanje 2

Koja je starosna granica za školu plivanja u Beogradu?

Škola plivanja Go.Swim drži individualne treninge kako za decu, tako i za odrasle. Starosna granica je od 3. godine života, pa dokle god imate volju i želju da naucite ili usavršite Vaše plivanje.

Ko je trener u okviru Škole plivanja?

Vaš trener će biti Miloš Srdić, master profesor fizičkog vaspitanja i sporta, odnosno osnivač ove škole plivanja.

“Plivanje mi je strast i predmet interesovanja još od najranijih dana. Na Vas ću preneti iskustvo iz svoje plivačke karijere, kombinovano sa znanjem stečenim na studijama.

Posedujem dugogodišnej iskustvo u držanju individualnih treninga za odrasle. Tokom karijere bio sam trener Saveza za pedagoški sport, brojnih školica sportova, kao i plivačkih klubova.

Pored individualnog rada, trenutno sam član nekoliko plivačkih klubova kao trener plivanja.”

Gde u Beogradu se održava obuka?

Individualni treninzi škole plivanja Go.Swim se održavaju na bilo kom  javnom i privatnom bazenu u Beogradu koji Vi odaberete.

Termini obuke takodje zavise od Vas, ukoliko su u pitanju javni bazeni, onda birate gradjanski termin koji Vama odgovara.

Ukoliko želite da se oslobodite straha od vode, ili da naučite i usavršite već postojeće tehnike plivanja, slobodno mi se javite kako bismo što pre krenuli sa trenažnim procesom.

Kraul plivanje 4

Kako da se prijavite u školu plivanja

Najbolji i najbezbedniji način da naučite da plivate je kada Vam u tome pomaže sertifikovani instruktor koji će Vam odmah ukazati na sve što radite pogrešno, i pokazati Vam kako da to ispravite.

Ono što se pokazalo najučikovitije su individualni časovi plivanja na kojima 1 na 1 sa trenerom učite kako da usavršite svoju tehniku plivanja.

Ovakav vid obuke se pokazao mnogo puta učinkovitiji u odnosu na grupne časove, pojedinici koji pohađaju individualne časove napreduju čak 2-3 puta brže u odnosu na pojedince koji se obučavaju u grupnim treninzima.

Ukoliko želite da se prijavite na individualne treninge plivanja gde će pažnja trenera biti usmerena samo na Vas, kliknite na dugme prijavi se kako biste započeli svoj put ka bezbednom i samouverenom plivanju.