Škola plivanja Go.Swim nudi individualne treninge škole plivanja na bazenu Wellness Slodes u Rakovici. Programi su osmišljeni za trening dece ali i odraslih. Kod neplivača škola plivanja je prvenstveno usmerena ka savladavanju osnovnih plivačkih tehnika, i prevazilaženju straha od vode.

Kod poluplivača i plivača program je kreiran tako da se usavrše već postojeće plivačke discipline.

Naše iskustvo je pokazalo da kljienti koji pohadjaju individualne treninge ostvaruju brži napredak i bolje rezultate, u poredjenju sa rezultatima ostvarenim na grupnim treninzima. Uzrok tome je što individualni treninzi imaju lični pristup i fokus trenera je usmeren samo na jednu osobu.

Untitled_design_1__3

Uslovi na bazenu Wellness Slodes – Rakovica

Wellness centar slodes nudi veoma prijatnu i opuštajuću atmosferu, što je odlično za školu plivanja, kako bi se klijenti opustili. Bazen je dimenzija 10x5m, a dubina je 1.2 metra. Temperatura vode je veoma prijatnih 28-29 stepeni celziusa.

Koji je princip rada škole plivanja

Škola plivanja zasniva se na nekoliko koraka:

 1. Prvi korak podrazumeva upoznavanje sa klijentom. Iz tog uvodnog razgovora dobijamo osnovne informacije o klijentu kao što su:
  – Uzrast i zdravstveno stanje
  – Kakav klijent ima odnos prema vodi
  – Postoji li strah od iste i kakva su dosadašnaj iskustva sa vodom
  – Kojoj plivačkoj grupi klijent pripada (neplivač, poluplivač ili plivač)
 1. Naredni korak zansiva se na postavljanju ciljeva koje treba da dosegnemo.
  Nekada je cilj da klijenta oslobodimo straha, a nekada da usavršimo neku od plivačkih tehnika. 
 1. Sledeći korak podrazumeva zakazivanje probnog časa. Tu imate potpunu slobodu da odaberete termin koji Vama odgovara i bazen na kome će se čas održati.
 1. Sada na red dolazi održavanje probnog časa. Na osnovu podataka koje sakupimo posle ovog časa, procenjujemo Vaš nivo znanja i sposobnosti.
  Na osnovu podataka koje smo sakupili na probnom času kreiramo detaljan plan i program kojeg ćemo se pridržavati u nastavku obuke.
 1. Peti korak je posvećen i istrajan rad. Zajedno sa Vama prolazimo kroz prethodno kreirani program, i na osnovu Vašeg napredka, ukoliko je to potrebno, vršimo korekcije programa.
  Trenažni proces traje sve dok se ne ispune svi prethodno zadati ciljevi.
IMG_2905

Koja je starosna granica?

Bitno je samo da imate više od 12 godina i da ste spremni da radite i uložite svoj trud. To je sve što je potrebno da bi trenažni proces bio uspešan.

Ko je trener koji će Vas učiti plivanju?

Vaš trener će biti Miloš Srdić, master profesor fizičkog vaspitanja i sporta, odnosno osnivač ove škole plivanja.

Plivanje mi je strast i predmet interesovanja još od najranijih dana. Na Vas ću preneti iskustvo iz svoje plivačke karijere, kombinovano sa znanjem stečenim na studijama.

Posedujem dugogodišnej iskustvo u držanju individualnih treninga za odrasle. Tokom karijere bio sam trener Saveza za pedagoški sport, brojnih školica sportova, kao i plivačkih klubova.

Pored individualnog rada, trenutno sam član nekoliko plivačkih klubova kao trener plivanja.

Gde se održavaju treninzi?

Treninzi se održavaju u Wellness centru Slodes na Rakovici, u prijatnom i opuštajućem ambijentu idealnom za održavanje individualnih treninga kako dece, tako i odraslih.

Ukoliko želite da se oslobodite straha od vode, ili da naučite i usavršite već postojeće tehnike plivanja, slobodno mi se javite kako bismo što pre krenuli sa trenažnim procesom.

Kako da se prijavite u školu plivanja

Najbolji i najbezbedniji način da naučite da plivate je kada Vam u tome pomaže sertifikovani instruktor koji će Vam odmah ukazati na sve što radite pogrešno, i pokazati Vam kako da to ispravite.

Ono što se pokazalo najučikovitije su individualni časovi plivanja na kojima 1 na 1 sa trenerom učite kako da usavršite svoju tehniku plivanja.

Ovakav vid obuke se pokazao mnogo puta učinkovitiji u odnosu na grupne časove, pojedinici koji pohađaju individualne časove napreduju čak 2-3 puta brže u odnosu na pojedince koji se obučavaju u grupnim treninzima.

Ukoliko želite da se prijavite na individualne treninge plivanja gde će pažnja trenera biti usmerena samo na Vas, kliknite na dugme prijavi se kako biste započeli svoj put ka bezbednom i samouverenom plivanju.