U školi plivanja Go.Swim osposobićemo Vas ili Vaše dete za samostalan i bezbedan boravak u vodi. Obuka škole plivanja se zasniva na individualnim treninzima 1 na 1 sa klijentom koji su se u praksi pokazali značajno efektivniji nego grupni treninzi.

Na osnovu naše dugogodišnje prakse i studija koje su sprovedene, zaključili smo da ovakav pristup daje čak 2 do 3 puta bolje rezultate, kako kod neplivača, tako i kod polu-plivača i plivača. Na osnovu upoznavanja sa klijentom pripremamo plan i program trenažnog procesa,u zavisnosti od toga da li klijenta treba da oslobodimo straha od vode, ukoliko je neplivač, ili da mu pomognemo da usavrši već postojeću tehniku plivanja.

bazen-tasmajdan-2020-05-25.jpg

Plivanje je najbolje naučiti dok smo još mali, zato ohrabrujemo roditelje da svoju decu posalju u školu plivanja već od 3 godine kako bi od najranijeg uzrasta bili bezbedni i sposobni da se snalaze u vodi.

U okviru škole postoji i obuka odraslih neplivača koji kao mali nisu imali priliku da nauče da plivaju, ili spadaju u grupu poluplivača. Takodje na trening mogu da dodju i već formirani plivači koji žele da usavrše postojeće i nauče nove tehnike plivanja.

Uslovi na bazenu u Sportskom centru Novi Beograd

Treninzi na područiju Novog Beograda se održavaju u okviru Sportskog centra Novi Beograd na bazenu “11. April”. Sportski centar je opremljen sa 3 bazena, tuševima, svlačionicama i ormaričima za stvari.

Dimenzije bazena:

Mali bazen:

 • Dimenzije: 11x11m
 • Dubina: 0.8m
 • Temperatura vode: 28 stepeni celzijusa

Srednji bazen:

 • Dimenzije: 25x11m
 • Dubina: 1.25m
 • Temperatura vode: 28 stepeni celzijusa

Veliki bazen:

 • Dimenzije: 50x21m
 • Dubina: 2m
 • Temperatura vode: 26 stepeni celzijusa

Koji je princip rada škole plivanja

Škola plivanja zasniva se na nekoliko koraka:

Princip rada se zasniva na nekoliko ključnih koraka:

1. Prvi korak podrazumeva upoznavanje sa klijentom. Iz tog uvodnog razgovora dobijamo osnovne informacije o klijentu kao što su:

 • Uzrast i zdravstveno stanje
 • Kakav klijent ima odnos prema vodi
 • Postoji li strah od iste i kakva su dosadašnaj iskustva sa vodom
 • Kojoj plivačkoj grupi klijent pripada (neplivač, poluplivač ili plivač)

2. Naredni korak zansiva se na postavljanju ciljeva koje treba da dosegnemo. Nekada je cilj da klijenta oslobodimo straha, a nekada da usavršimo neku od plivačkih tehnika. 

3. Sledeći korak podrazumeva zakazivanje probnog časa. Tu imate potpunu slobodu da odaberete termin koji Vama odgovara i bazen na kome će se čas održati.

4. Sada na red dolazi održavanje probnog časa. Na osnovu podataka koje sakupimo posle ovog časa, procenjujemo Vaš nivo znanja i sposobnosti. Na osnovu podataka koje smo sakupili na probnom času kreiramo detaljan plan i program kojeg ćemo se pridržavati u nastavku obuke.

5. Peti korak je posvećen i istrajan rad. Zajedno sa Vama prolazimo kroz prethodno kreirani program, i na osnovu Vašeg napredka, ukoliko je to potrebno, vršimo korekcije programa. Trenažni proces traje sve dok se ne ispune svi prethodno zadati ciljevi.

Kraul plivanje 2

Koja je starosna granica?

Škola plivanja Go.Swim nema gornju starosnu granicu. U školu mogu da se upišu svi koji žele da se oslobode straha od vode i da nauče ili da usavrše neku od tehnika plivanja. Starosna granica za decu je od 3 do 12 godina, svi preko 12 godina se smatraju odraslima.

Ko su treneri koji će učiti Vašu decu plivanju?

Decu plivanju uči sam osnivač škole Miloš Srdić, master profesor fizičkog vaspitanja i sporta.

Plivanje mu je strast i predmet interesovanja od najranijih dana. Iskustvo iz plivačke karijere prožeto znanjem sa studija trudi se da svakodnevno prenosi na nove plivače.

Poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa decom predškolskog i školskog uzrasta. Tokom karijere bio je trener Saveza za predškolski sport, brojnih školica sportova i plivačkih klubova.

Pored individualnog rada, trenutno je član i nekoliko plivačkih klubova kao trener plivanja.

Ukoliko želite da upišete sebe ili Vaše dete u školu plivanja slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vama ili Vašem detetu pomogli da stegne neophodno znanje za snalaženje u vodi.

Kako da se prijavite u školu plivanja

Najbolji i najbezbedniji način da naučite da plivate je kada Vam u tome pomaže sertifikovani instruktor koji će Vam odmah ukazati na sve što radite pogrešno, i pokazati Vam kako da to ispravite.

Ono što se pokazalo najučikovitije su individualni časovi plivanja na kojima 1 na 1 sa trenerom učite kako da usavršite svoju tehniku plivanja.

Ovakav vid obuke se pokazao mnogo puta učinkovitiji u odnosu na grupne časove, pojedinici koji pohađaju individualne časove napreduju čak 2-3 puta brže u odnosu na pojedince koji se obučavaju u grupnim treninzima.

Ukoliko želite da se prijavite na individualne treninge plivanja gde će pažnja trenera biti usmerena samo na Vas, kliknite na dugme prijavi se kako biste započeli svoj put ka bezbednom i samouverenom plivanju.