Go.Swim je škola plivanja koja je posvećena inividualističkom pristupu učenja plivanja. Prednost dajemo individualnoj školi plivanja jer smo kroz dugogodišnju praksu shvatili da deca i odrasli mnogo brže napreduju kada su 1 na 1 sa trenerom, nego kada uče u grupi.

Škola plivanja ima za cilj da Vas ili Vašu decu pripremi za samostalan i bezbedan boravak u vodi. Usvajanjem motoričkih veština bićete u mogućnosti da se adekvatno snadjete u vodenom okruženju.

pexels-kindel-media-9030291

Plivanje je jedna od najčešće preporučenih vežbi jer angažuje sve mišiće u telu. Redovno odlaženje na bazen pomaže Vam da ostanete u formi i blagotvorno utiče na Vaše zdravlje.

Otpor u vodi je čak do 12 puta veći od otpora vazduha, samim tim plivanje od Vas zahteva da se više trudite. U vodi, Vaše telo je lakše i ne morate da nosite celokupnu svoju kilažu. Usled toga, plivanje ne opterećuje Vaš koštano-zglobni sistem.

Takodje blagotvorno utiče na cirkulaciju i povećava kapacitet pluća.

Uslovi na bazenu 11. April

Treninzi se održavaju na bazenima “11 April” u okviru SC Novi Beograd. U ponudi su tri zatvorena bazena mali, srednji i veliki. Uslovi na bazenu so odlični, voda je prijatna i neće Vam biti hladno. Opremljen je sa suvim svlačionicama, tuševima, i ormarićima gde možete da ostavite svoje stvari.

Dimenzije bazena:

Mali bazen:
– Dimenzije: 11x11m
– Dubina: 0.8m
– Temperatura vode: 28 stepeni celzijusa

Srednji bazen:
– Dimenzije: 25x11m
– Dubina: 1.25m
– Temperatura vode: 28 stepeni celzijusa

Veliki bazen:
– Dimenzije: 50x21m
– Dubina: 2m
– Temperatura vode: 26 stepeni celzijusa

Koji je princip rada?

Princip rada se zasniva na nekoliko ključnih koraka:
 1. Prvi korak podrazumeva upoznavanje sa klijentom. Iz tog uvodnog razgovora dobijamo osnovne informacije o klijentu kao što su:
  – Uzrast i zdravstveno stanje
  – Kakav klijent ima odnos prema vodi
  – Postoji li strah od iste i kakva su dosadašnaj iskustva sa vodom
  – Kojoj plivačkoj grupi klijent pripada (neplivač, poluplivač ili plivač)
 1. Naredni korak zansiva se na postavljanju ciljeva koje treba da dosegnemo.
  Nekada je cilj da klijenta oslobodimo straha, a nekada da usavršimo neku od plivačkih tehnika. 
 1. Sledeći korak podrazumeva zakazivanje probnog časa. Tu imate potpunu slobodu da odaberete termin koji Vama odgovara i bazen na kome će se čas održati.
 1. Sada na red dolazi održavanje probnog časa. Na osnovu podataka koje sakupimo posle ovog časa, procenjujemo Vaš nivo znanja i sposobnosti.
  Na osnovu podataka koje smo sakupili na probnom času kreiramo detaljan plan i program kojeg ćemo se pridržavati u nastavku obuke.
 1. Peti korak je posvećen i istrajan rad. Zajedno sa Vama prolazimo kroz prethodno kreirani program, i na osnovu Vašeg napredka, ukoliko je to potrebno, vršimo korekcije programa.
  Trenažni proces traje sve dok se ne ispune svi prethodno zadati ciljevi.
Kraul plivanje 1

Koja je starosna granica?

Bitno je samo da imate više od 12 godina i da ste spremni da radite i uložite svoj trud. To je sve što je potrebno da bi trenažni proces bio uspešan.

Ko su treneri koji će učiti Vašu decu plivanju?

Decu plivanju uči sam osnivač škole Miloš Srdić, master profesor fizičkog vaspitanja i sporta.

Plivanje mu je strast i predmet interesovanja od najranijih dana. Iskustvo iz plivačke karijere prožeto znanjem sa studija trudi se da svakodnevno prenosi na nove plivače.

Poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa decom predškolskog i školskog uzrasta. Tokom karijere bio je trener Saveza za predškolski sport, brojnih školica sportova i plivačkih klubova.

Pored individualnog rada, trenutno je član i nekoliko plivačkih klubova kao trener plivanja.

Ukoliko želite da upišete sebe ili Vaše dete u školu plivanja slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vama ili Vašem detetu pomogli da stegne neophodno znanje za snalaženje u vodi.

Kako da se prijavite u školu plivanja

Najbolji i najbezbedniji način da naučite da plivate je kada Vam u tome pomaže sertifikovani instruktor koji će Vam odmah ukazati na sve što radite pogrešno, i pokazati Vam kako da to ispravite.

Ono što se pokazalo najučikovitije su individualni časovi plivanja na kojima 1 na 1 sa trenerom učite kako da usavršite svoju tehniku plivanja.

Ovakav vid obuke se pokazao mnogo puta učinkovitiji u odnosu na grupne časove, pojedinici koji pohađaju individualne časove napreduju čak 2-3 puta brže u odnosu na pojedince koji se obučavaju u grupnim treninzima.

Ukoliko želite da se prijavite na individualne treninge plivanja gde će pažnja trenera biti usmerena samo na Vas, kliknite na dugme prijavi se kako biste započeli svoj put ka bezbednom i samouverenom plivanju.